Rexwinkel, keurslager

Ons team

Ons team met vakmensen helpt u graag!

Anna

Anna is de druktemaker van het hele stel. Ze werkt bij ons sinds het begin van de zomer en in de tussentijd heeft ze al een klant met de waterslang belaagd. Op de vrijdagavond kunt u haar nog wel eens tegenkomen achter de bar in Rietmolen. En op de zaterdag staat deze harde werker weer fris en fruitig voor u klaar. Zin in een lekker stukje grillworst? Anna snijdt graag een plakje voor u af!

Annette

Annette is inmiddels het bekende gezicht van de Meat en Meals. Ze voelt zich thuis in het maken van heerlijke maaltijden, buffetten en luxe hapjes! Thuis in Rietmolen bevindt Annette zich tussen de alpaca's. Daarnaast is Annette erg creatief en houdt ze zich graag bezig met bloemen en planten. Zin in een lekkere maaltijd? Annette stelt graag met u een maaltijd samen!

Inge

Inge is onze nieuwkomer met ontzettend veel ervaring in het vak! Sinds september maakt ze deel uit van ons team en is ze voornamelijk te vinden bij de Meat en Meals hoek. Ook Inge heeft geleerd aan de slagersvakschool en kan bij ons veel in de praktijk brengen. Hebt u zin in lekker vleeswaar op brood? Inge heeft pas een nieuw soort rollade in het leven gebracht!

Jonne

Jonne is onze slagerin in spé! Na het behalen van haar diploma als pedagogisch medewerker heeft ze het roer totaal omgegooid. Ze is begonnen als weekendhulp, maar inmiddels is ze regelmatig in de slagerij te vinden. Één dag in de week gaat Jonne naar de slagersvakschool in Zwolle waar haar de laatste kennis en kunde van het slagersvak wordt bijgeschoold. Zin in een handgeknoopte rollade? Jonne knoopt deze met gemak!

Marlies

Marlies maakt al van begin af aan deel uit van het team! In al deze jaren heeft Marlies veel geleerd van het slagersvak, zowel in de praktijk als op de slagersvakschool ondertussen. Ze voelt ze zich net zo goed thuis achter het hakblok als in de grillhoek. Thuis in Geesteren staat ze op zondag wel eens langs de lijn of biedt ze een helpende hand in de kantine van GSV. Zin in een lekker biefstukje? Marlies snijdt deze graag voor u af!

Joellea

Laura

Sharon

Juriaan

Bennie

Ons team

Rexwinkel, keurslager

Veemarkt 9A
7271AH Borculo
0545200210
0545200220

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten